Cum cumpar ?

Ai gasit un produs care te intereseaza ? Nicio problema , poti intra in posesia produsului si poti plati dupa cum urmeaza :

1. Click pe ” adauga produsul in cos ” dupa care urmeaza ” finalizare comanda . In formularul „finalizare comanda” introdu datele de contact , in acest fel vom sti unde sa trimitem produsul . Nu uita sa selectezi modalitatea de livrare .

2. Daca locuiesti  in Timisoara la formularul „Contact”  vei putea sa ne contactezi pentru a stabili timpul si modul de livrare .

4.Daca locuiesti in alta localitate putem trimite colete prin Posta Romana , costul transportului pentru un singur produs fiind de 6 lei la care se adauga cate un leu pentru fiecare produs adaugat .   Aceasta metoda este sigura , plata se efectueaza in momentul predarii produsului .

5.Daca nu locuiesti in Timisoara , nu doresti sa primesti un colet prin Posta Romana , daca vrei sa primesti coletul prin orice alt curier , anunta-ne , ne interesam si va contactam cu raspunsul nostru si cu detalii despre taxele de transport.